Smaki na każde podniebienie.
Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów – na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.
Data premiery | 26-02-2020 |
---|---|
Liczba stron | 176 |
Wydawca | Buchmann |
Autor | Praca zbiorowa |
Format | 190 x 235 |
ISBN | 978-83-280-7463-7 |
Kategoria Wydawcy | Poradniki: Inne |
Typ okładki | miękka ze skrzydełkami |