Trudno znaleźć coś zdrowszego i bardziej ekologicznego niż owsianka! Czy wiesz, że można ją przyrządzić na co najmniej 70 smacznych sposobów?
Jak owsianka wpływa na nasze zdrowie? Jakie witaminy i minerały w niej znajdziemy? Czego nam dostarczają te zdrowe (i niezbędne) składniki? Jakie właściwości kryją się w poszczególnych zbożach i jakimi dodatkami możemy je wzbogacać, żeby uzyskać najbardziej wartościowy posiłek?
Proste, a jednocześnie niebanalne przepisy na smaczne powitanie dnia i dostarczenie sobie na wiele godzin energii ze zbóż, nasion chia, marchwi, migdałów, konopi czy imbiru
Data premiery | 24-03-2021 |
---|---|
Liczba stron | 160 |
Seria | Zielona Seria |
Wydawca | Buchmann |
Autor | Fern Green |
Format | 148 x 215 |
ISBN | 978-83-280-8884-9 |
Kategoria Wydawcy | Kuchnia: polska |
Typ okładki | miękka |