Wydawnictwo W.A.B. Wydawnictwo Wilga Wydawnictwo Wilga play Wydawnictwo FoxGames Wydawnictwo Uroboros Wydawnictwo Buchmann

Darmowa przesyłka od 100zł!

Bestsellery książkowe

W tej sekcji prezentujemy bestsellery książkowe z lat 2021 i 2022, których nie powinien przegapić żaden miłośnik czytelnictwa! Znajduje się tutaj szereg nowości wydawniczych, a także ponadczasowe klasyki, które na stałe weszły do kanonu literatury. Wśród książek cieszących się największym uznaniem naszych klientów znajdują się dzieła z dziedziny beletrystyki, a także poradniki czy pozycje młodzieżowe i dla dzieci. Można wybrać pośród nich wydawnictwa, w tym hity sprzedażowe na prezent dla siebie lub dla bliskich na dowolną okazję. Grupa Wydawnicza Foksal od lat publikuje znakomitą beletrystykę i poradniki dla odbiorców z różnych grup wiekowych. Inspiracją w trakcie zakupu książki są nasze nowości książkowe i bestsellery z lat 2021 i 2022, które można zakupić online z szybką dostawą pod wybrany adres. Zapewniamy dobre ceny i duży wybór tytułów o zróżnicowanej tematyce.

Ustaw kierunek rosnący

Produkty: 1

  • Bartek Kieżun Ateny do zjedzenia
    Książka

    Ateny do zjedzenia

    Bartek Kieżun
    Dostępne warianty: Opis: Ateny nie są łatwym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć ale i oczarować. „Ateny do zjedzenia” – kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna zabiera nas w kulinarną podróż po zakątkach greckiej stolicy. To album o historii miasta, o greckich bogach, o drogach i bezdrożach, o owcach i kozach oraz o kościołach i świątyniach, a także - a może przede wszystkim – o wspaniałej greckiej kuchni, która potrafi skraść niejedno serce. Bartek Kieżun – specjalista w zakresie kuchni śródziemnomorskich, dziennikarz i bloger kulinarny, podróżnik, fotograf. Z wykształcenia antropolog kultury, z zamiłowania kucharz. Miłośnik książek, nie tylko kulinarnych. Publikuje w „Kukbuku”, „Podróżach”, „Twoim Stylu” i „Magazynie Wino”. Stale współpracuje z portalem Wirtualna Polska. Jako kucharz gotuje i karmi, prowadzi warsztaty kulinarne, organizuje wyjątkowe kolacje degustacyjne oraz sędziuje w konkursach kulinarnych. Jego pierwsza książka Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018 za najlepszy przewodnik kulinarny roku. Z kolei Portugalia do zjedzenia zajęła 3. miejsce w kategorii kuchnia śródziemnomorska w prestiżowym konkursie Gourmand Cookbook Awards 2020.
    69,99 zł
    99,99 zł
    Najniższa cena z 30 dni: 69,99 zł

Ustaw kierunek rosnący

Produkty: 1