Przepis na zdrowie, czyli jak w pięć minut zrobić pyszny, niebanalny a przede wszystkim wartościowy posiłek zgodnie z obraną dietą.
Przepisy w książce zaprezentowane są w atrakcyjny i łatwy sposób. Po jednej stronie znajdują się zdjęcia składników, a po drugiej przygotowane z nich danie. Dzięki temu czytelnik nie musi wczytywać się w skomplikowane procedury i może szybko ocenić czy ma ochotę wykonać dany przepis. Oprócz ok 60 przepisów znajdziemy w książce porady i informacje o zdrowym odżywaniu.
Ponad 60 przepisów na fermentowane owoce, warzywa, produkty melczne i pyszne napoje.
• Odkryj metody fermentacji – opisane krok po kroku, z ilustracjami.
• Poznaj techniki i procedury fermentacji żywności i przygotowania słoików.
• Naucz się przygotowywać kefi wodny, kefir mleczny i kombuchę.
• Wykorzystaj dobroczynne efekty fermentacji, która zapewnia witaminy, ułatwia trawienie i wzbogaca florę jelitową
Data premiery | 12-01-2018 |
---|---|
Liczba stron | 160 |
Seria | Zielona seria |
Wydawca | Buchmann |
Autor | Green Fern |
Format | 14.2 x 20.2 cm |
ISBN | 978-83-280-5131-7 |
Typ okładki | miękka ze skrzydełkami |