Jajka

Jajka
Autor: Liano Jodi

Dostępność: Produkt niedostępny

Opis

Od sadzonego do frittaty: książka zawiera pond 40 prostych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.

Znajdują się w niej także porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj oraz instrukcje gotowania krok po kroku. Dzięki tej książce wyczarujesz puszyste omlety, jajka faszerowane i zapiekane, tradycyjne jajecznice na bekonie oraz kremowe quiche. Jaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.

Dodatkowe informacje

Data premiery 12-11-2014
Liczba stron 112
Wydawca Buchmann
Autor Liano Jodi
Format 200 x 200
ISBN 978-83-280-0735-2
Typ okładki twarda

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Jajka

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków:
Wydawnictwo Foksal - Wydawnictwo WAB - Wydawnictwo Wilga - Wydawnictwo Buchmann - Wydawnictwo Uroboros