Chleb

Chleb

Dostępność: Produkt niedostępny

Opis

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych  pieczeniu  chleba - za jego „biblię” -  zawiera 140 przepisów, od bagietek,  poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Dodatkowe informacje

Data premiery 10-05-2017
Liczba stron 478
Wydawca Buchmann
Autor Hamelman Jeffrey
Format 195 x 235
ISBN 978-83-280-1259-2
Kategoria Wydawcy Poradnik
Typ okładki miękka

Opinie

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Chleb

Jak oceniasz ten produkt? *

 
1 1 gwiazdka
2 2 gwiazdki
3 3 gwiazdki
4 4 gwiazdki
5 5 gwiazdek
Ocena
  • Limit znaków: