Możliwości są nieograniczone: od pikantnych bułek chili z wołowym burgerem, papryczkami jalapeño oraz słodko-ostrym majonezem i sałatką z ogórków, przez ciabattę z oliwkami i burgery z pieczarek…
Innowacyjna forma książki pozwala na tworzenie dowolnych zestawów bułek, sosów, burgerów oraz dodatków. Każda strona podzielona jest na cztery części – żeby stworzyć kompozycję idealną, wystarczy przełożyć kartki. A więc do dzieła!
Tysiące wspaniałych kombinacji na każdą okazję
•Dla początkujących i zaawansowanych
•Dla mięsożerców, wegan oraz wegetarian
•Przepisy na burgery bez glutenu i bez mleka
Data premiery | 23-09-2015 |
---|---|
Liczba stron | 128 |
Wydawca | Buchmann |
Autor | Smallwood Vicky |
Format | 172 x 222 |
ISBN | 978-83-280-1945-4 |
Typ okładki | miękka |