Burger to prawdziwy celebryta wśród fastfoodowych dań. Nic w tym dziwnego, gdyż jest naprawdę pyszny, jeśli został dobrze przyrządzony. Burgery robi się z różnych gatunków mięsa, a nawet można z niego zrezygnować i przygotować kotlety w wersji wege – z ciecierzycy czy fasoli. Znajdziesz tu mnóstwo pomysłów na burgery – od amerykańskich klasyków z wołowiny, przez wariacje drobiowe, po propozycje z rybą i opcje dla wegetarian. Książkę uzupełniają przepisy na smakowite sosy, m.in. keczup, musztardę i guacamole, które są niezbędnym składnikiem burgerów.
Data premiery | 22-08-2018 |
---|---|
Liczba stron | 160 |
Wydawca | Buchmann |
Autor | praca zbiorowa |
Format | 16.0 x 23.5 cm |
ISBN | 978-83-280-5605-3 |
Typ okładki | miękka ze skrzydełkami |